Camperreizen Australië

Complete reizen incl. vluchten, camper en overnachting bij aankomst en vertrek

Met zijn uitgestrekte landschap en uitstekende infrastructuur is Australië een 'camperland' bij uitstek! 

Camperreizen kun je helemaal naar wens invullen. Niet alleen ter plaatse, maar ook al bij het samenstellen van uw reis. De keuze van de camper bepaalt het comfort van uw reis. U heeft de keuze uit een keur van campers: groot en compleet uitgerust of knus en basic, u kunt alle kanten op. Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze camper huren Australië pagina, waar u een overzicht van de verschillende campers vindt.

Goed om te weten: binnen onze reizen is het mogelijk de verschillende camperhuren op elkaar aan te laten sluiten, hierdoor profiteert u van voordeligere dagtarieven.  

Complete camperreizen Australië

Compleet en ontzorgd is een term die wij veel gebruiken voor onze reizen. Zo ook voor onze fly-camper reizen, gericht op gemak en vrijheid onderweg! Wat mag u van ons verwachten:

  • Internationale vlucht vanaf Amsterdam naar uw bestemming in Australië
  • Optioneel: stopover
  • Overnachting(en) bij aankomst 
  • Camperhuur
  • Optioneel: binnenlandse vluchten
  • Overnachting(en) bij vertrek
  • Optioneel: doorreis naar Nieuw-Zeeland of verlenging in andere bestemming in de Pacific (o.a. Fiji, Cookeilanden, Samoa)
  • Terugvlucht vanaf uw eindbestemming naar Amsterdam

Een compleet pakket waarmee u ontspannen op reis gaat en uw camperreis in Australië optimaal invult.

Internationale vluchten

Voor uw camperreis naar Australië mogen de vluchten natuurlijk niet ontbreken. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende opties met bijvoorbeeld een zo rechtstreeks mogelijke vlucht of juist een stopover in bijvoorbeeld Azië of Dubai. 

Binnenlandse vluchten

De afstanden in Australië zijn enorm. Een goede manier om tijdens uw rondreis verschillende staten te bezoeken, is door het gebruik van het uitgebreide netwerk aan binnenlandse vluchten. Als touroperator gespecialiseerd in reizen naar Australië heeft Pacific Island Travel afspraken met luchtvaartmaatschappijen waarbij de binnenlandse vluchten gezamenlijk met de intercontinentale vluchten gecombineerd kunnen worden, u profiteert hierdoor van een gunstig combinatietarief. 

Overnachting bij aankomst en vertrek in Australië

Uit ervaring weten wij dat het prettig is om na de lange vlucht even te acclimatiseren alvorens de camper opgehaald wordt. Meestal worden, naar uw eigen voorkeur, 1-3 hotelovernachtingen bij aankomst en vertrek geboekt. Bij voorkeur centraal in de stad van aankomst zodat u het ritme van de bestemming al op zich in kunt laten werken. Even wennen aan het feit dat men in Australië aan de linkerkant van de weg rijdt en alvast op zoek naar een goede supermarkt waar u na het ophalen van de camper proviand kunt inslaan. 

Ook voorafgaand aan de terugreis is het prettig om de camper eerst op uw gemak in te leveren en dan de terugreis te starten vanuit een hotel. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de doorlooptijd bij het inleveren van de camper en kunt nog even rustig genieten van een ontspannen maaltijd in de stad waar u zich bevindt. 

Combinatie met strandbestemming

Uw camperreis door Australië wordt helemaal ultiem als u in de gelegenheid bent deze af te sluiten met een verblijf op een tropische strandbestemming. Fiji is een ideale bestemming in combinatie met een rondreis door Australië. Wij informeren u graag over deze en andere mogelijkheden! 

Camperreis Australië - reis- en routevoorbeelden

Britz Hitop in Australië | rondreis Australië
Al vanaf € 2.125 p.p.

Flycamper Australie Qantas

27-daagse Australië rondreis per camper

Vrijheid ten top! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. Incl. vlucht, twee hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur.

Brisbane | selfdrive Australië

Brisbane - Cairns Selfdrive

14-daagse route langs de kust van Queensland

Een heerlijke route langs de oostkust van Australië. Vanaf Brisbane door Queensland naar het tropische noorden, langs het kleurrijke Great Barrier Reef.

Twelve Apostles op de Great Ocean Road

Melbourne - Adelaide Selfdrive

8-daagse selfdrive Melbourne naar Adelaide

Deze route leidt u langs de Zuidkust van Australië. Great Ocean Road mag niet ontbreken. Na bezoek aan het prachtige binnenland verblijft u nog enkele dagen op Kangaroo Island.

Meer mooie routes vindt u op onze pagina selfdrives in Australië.

Camperreis Australië boeken

Wilt u uw camperreis Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.