Australië Flydrive - geniet in uw eigen tempo!

27 dagen inclusief vlucht met Cathay Pacific, hotel bij aankomst- en vertrek , 22 dagen huurauto (ID: 29143)

Over de reis

Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per huurauto. Met deze flydrive kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

In een oogopslag

  • 27 dagen inclusief vlucht met Cathay Pacific
  • hotel bij aankomst- en vertrek
  • 22 dagen huurauto
Vanaf € 1.965 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - Australië.

U vertrekt vanaf Amsterdam via Hong Kong met Cathay Pacific naar uw bestemming in Australië. U kunt kiezen uit Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Brisbane of Cairns (Cairns is mogelijk via Sydney/Brisbane/Melbourne). Een stopover in Hong Kong, om de reis te onderbreken, is mogelijk.

Dag 3: Australië.

‘s Morgens aankomst in Australië. U zorgt zelf voor uw transfer naar het hotel (tip: indien uw kamer nog niet beschikbaar is bij aankomst kunt u altijd uw bagage in bewaring geven, zodat u de stad in kunt gaan). Rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting: 1 overnachting in een middenklasse hotel.

Dag 4: Australië.

’s Ochtends haalt u uw huurauto naar keuze op bij het kantoor van Hertz. De autohuur is op basis van de MAX COVER verzekering zonder eigen risico. Zie ook voorwaarden op pag. 58-59 van deze brochure.

Dag 5 - 24: Australië.

U heeft 22 dagen de tijd om Australië in uw eigen tempo te verkennen. Het is toegestaan met de huurauto in één richting te reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld in Sydney met de reis beginnen en in Cairns eindigen of van Adelaide naar Brisbane rijden.

Dag 25: Australië.

Vandaag levert u de huurauto voor 18.00 uur in bij uw Hertz kantoor naar keuze. U dient de afleverlocatie bij het samenstellen van de reis aan ons door te geven. Het is niet mogelijk onderweg uw keuze aan te passen. U verblijft de laatste nacht in Australië in een middenklasse hotel.

Dag 26: Australië - Amsterdam.

U zorgt zelf voor de transfer naar de luchthaven, vanwaar u met Cathay Pacific via Hong Kong terugvliegt naar Amsterdam.

Dag 27: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam, vroeg in de ochtend vanwege het tijdsverschil.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • Lijnvlucht in Economy Class met Cathay Pacific van Amsterdam naar Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Brisbane of Cairns, taksen en toeslagen t.w.v. € 176 p.p. (onder voorbehoud van wijzigingen)
  • 2 overnachtingen op basis van logies, één bij aankomst en één bij vertrek.
  • 22 dagen (24 uur) Hertz huurauto op basis van ongelimiteerde kilometers, extra bestuurders, MAX COVER verzekering voor de huurauto zonder eigen risico, gratis one way rental (huurvoorwaarde zie pag. 58-59)
  • Verzorging van uw visum voor Australië
  • Reserveringskosten

Exclusief

  • Persoonlijke uitgaven, maaltijden, overige hotels, transfers en excursies
  • Reisverzekeringen

Opmerking

Beschikbaarheid van vluchten en huurauto zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse voor de vluchten; indien niet beschikbaar kunnen andere boekingsklassen gereserveerd worden tegen een toeslag.

Mogelijke accommodaties voor uw overnachting aan het begin en eind van uw rondreis Australië

Bay Village Tropical Retreat

Bay Village Tropical Retreat

4* resort op loopafstand van de Esplanade

Gelegen in een tropische tuin in het centrum van Cairns. Het resort beschikt over een uitstekend Balinees restaurant en een klein zwembad. Klik hier voor meer informatie.