Mighty Campers

Oudere campers voor een voordeliger tarief

Mighty Campervans maakt samen met Maui en Britz deel uit van de THL groep. Deze groep verhuurt de meeste voertuigen in Australië en heeft ook het grootste aantal depots.

Mighty is een budgetverhuurder voor travellers en backpackers van elke leeftijd. Het aanbod van Mighty omvat verschillende soorten voertuigen. Er worden voornamelijk kleinere voertuigen voor twee personen verhuurd, maar ook een 3- en een 4-persoons voertuig. Alle voertuigen zijn schoon, goed uitgerust en in uitstekende conditie.

Prijsbewuste reizigers hebben met Mighty, niet het nieuwste, maar een goed onderhouden voertuig.

Waarom Mighty Campervans Australië?

 • Voordelig geprijsde, wat oudere voertuigen
 • Jackpot, Lowball en Highball voor bestuurders vanaf 18 jaar
 • Kompleet ingerichte campers, uitrusting is inbegrepen
 • Bij meerdere huurperiodes (van minimaal 5 dagen, binnen 3 maanden) in Australië en Nieuw-Zeeland, worden de huurdagen samengeteld. Het totaal van alle huurdagen bepaalt de prijs
 • Korting op de flexprijs vanaf 21 dagen
 • Uitvoerig informatiemateriaal, campinggids en wegenkaarten (ter plekke);
 • 24 uur per dag ondersteuning;
 • Moderne verhuurkantoren met douches en thee en koffie, zodat u relaxed op weg kunt.

Campertypes van Mighty Campervans Australië

Mighty Big Six

Mighty Big Six

Grootste campervan voor 6 personen

Deze motorhome is zeer geschikt voor een groot gezin en beschikt over drie 2-persoonsbedden. Een huis op wielen voor een rondreis door Australië.

Mighty Deuce | camper huren Australië

Mighty Deuce

Voordelige 2-persoons camper

De camper is geschikt voor budget reizen, met comfort van een douche en toilet aan boord - Het Beste van, is dé specialist in Australië

Mighty Double Down | camper huren Australië

Mighty Double Down

Compacte campervan voor 4 personen

De Double Down biedt slaapplek voor 4 personen en is een compacte campervan waarbij het leven zich buiten afspeelt in de mooie natuur van Australië.

Mighty Double Up | camper huren Australië

Mighty Double Up

Grote campervan voor 4 personen

Genoeg ruimte voor 4 personen en uitgerust met alle gemakken die nodig voor een prachtige roadtrip. - Het Beste van, is dé specialist in Australië

Mighty Highball

Mighty Highball

Compacte camper voor 2 a 3 personen

Geschikt voor 2 personen die klein willen rondrijden, maar biedt ook ruimte voor een kind. - Het Beste van, dé specialist in Australië

Mighty Jackpot

Mighty Jackpot

Compacte camper met opklapbed

De Jackpot is geschikt voor 2 personen voor een roadtrip door Australië en heeft voor de comfort een opklapbed en voor een derde persoon eventueel een hangbed.

Depots van Mighty Campervans Australië

Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Byron BayCairns, Darwin, Melbourne, Perth en Sydney  
Overname en teruggave tot uiterlijk 15.30 uur.

Openingstijden: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
10.00 – 16.00 uur 1 mei tot 31 augustus
07.30 – 16.00 uur 1 september tot 30 april
Hobart is van 1 juli t/m 31 augustus 2016 gesloten

Alice Springs, Cairns
07.30 – 16.00 uur 1 mei tot 31 oktober
10.00 – 16.00 uur 1 november tot 30 april- gesloten op zondag

Darwin, Broome
07.30 – 16.00 uur 1 mei tot 31 oktober
10.00 – 16.00 uur 1 november tot 19 december (gesloten op zondag)
20 december t/m 28 februari gesloten
10.00 - 16.00 uur 1 maart - 30 april (gesloten op zondag)

Gesloten: 25 december, 1 januari en 26 januari Australia Day (alle depots) Overnamen en teruggaven op goede vrijdag, 2e paasdag, ANZAC Day 25 april en 26 december hebben een toeslag van AU$ 100 per voertuig.

Extra's te huur bij Mighty Campervans Australië

Extra uitrusting te huur, moet geboekt worden bij het reserveren van het voertuig.

 • Kampeertafel AU$25 per traject
 • Picnic chair AU$18 per traject
 • Extra bestuurder AU$5 per dag, per bestuurder en per traject (max. per traject en bestuurder is AU$150)
 • Baby / Booster seat AU$36 per traject (niet in alle voertuigen)*
 • Tent (4 persoons) AU$ 67 per huur
 • Verwarming/ventilator AU$16 per traject
 • Draagbare douche (solar) huur AU$16 per traject
 • Elektrische stekker/adapter AU$14 (koop)
 • Eerste hulp kit AU$35 (koop)
 • Souvenir Road Atlas AU$25 (koop)
 • GPS AU$10 per dag (max. AU$100 per traject)
 • PGO – Pre-Purchase Gas Option: Lowball, Highball, Jackpot NZ$ 28 per gasfles Deuce en Double Up AU$38 per gasfles

# inbegrepen in Almighty Package

Let op: Babystoeltjes of kinderzitjes zijn wettelijk verplicht voor kinderen onder de 8 jaar. Geef bij boeking altijd het gewicht en leeftijd van het kind/de kinderen aan, dan kunnen wij het passende stoeltje reserveren.

Verzekeringen en borg

Bij Mighty is het eigen risico met de standaard verzekeringsdekking Deuce, Double Up, Big Six: AU$ 5000 en alle andere modellen: AU$ 3500 uiteraard heeft u ook de opties: Almighty Package. Een hogere dekking dan de standaard verzekering is zeer aan te bevelen.

Het eigen risico is afhankelijk van de gekozen verzekeringsoptie en het type voertuig. Per schadegeval wordt het bedrag van de credit card afgeschreven plus de administratieve kosten van AU$ 60. Het eigen risico wordt pas teruggestort nadat Mighty de kosten van de derde partij teruggekregen heeft. Dit kan maanden duren. Met de LRO verzekering heeft u geen eigen risico meer op de casco, maar alleen met het Inclusive Pack is ook de “single vehicle rollover” verzekerd. De aansprakelijkheid tegenover derden is op dit moment (stand sept 2017) gemaximeerd aan A$ 20 miljoen, in sommige gevallen kan dat minder zijn. Veranderingen onder voorbehoud.

Borg: de borg van AU$ 3500 of AU$ 5000 (afhankelijk van het type voertuig) wordt op de credit card belast. Als u voor de LRO Liability reduction of het Mighty Inclusive Pack incl. LRO kiest, wordt alleen een autorisatie van
de credit card maatschappij gehaald. De borg wordt na het schadevrije inleveren van het voertuig weer terug gestort. De credit card toeslag van 2% Mastercard en Visa of 5,3% American Express is ook op de borg van
toepassing. De toeslag van Mastercard en Visa wordt terugbetaald als de borg terug betaald wordt, die van American Express wordt nooit terugbetaald.

In de uitgebreide voorwaarden van Mighty kunt u terug vinden wat inclusief en exclusief is en de eventuele toeslagen die Mighty berekend.

Verantwoordelijkheden van de Huurder De huurder is te allen tijde en onafhankelijk van de gekozen verzekering volledig verantwoordelijk voor:

 • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen van de huurder of relaties van de huurder. Het is niet aan te raden waardevolle bezittingen in de camper achter te laten. Het afsluiten van een reisverzekering is aan te bevelen.
 • De schade aan het voertuig of eigendom van derden veroorzaakt door onvoorzichtig gedrag of het negeren van de lokale (verkeers)regels, indien van de lokale overheid als zulke geacht.
 • Elke schade die is ontstaan als gevolg van het bergen van een willekeurig voertuig of ander object dat ergens vastzit, verlaten werd gevonden of dergelijk.
 • De kosten voor het namaken en/of toegankelijk maken van sleutels die verloren zijn, stuk zijn of in het voertuig ingesloten zijn.
 • Schade aan de onderkant of dak van het voertuig, ongeacht de reden, behalve als de LRO verzekering of het Mighty Inclusive Pack werd gekozen.
 • Schade veroorzaakt door een individueel ongeval met rollover (single vehicle rollover), behalve als het Mighty Inclusive Pack werd gekozen. Elke schade die is ontstaan aan het voertuig door het transport van goederen die niets met (redelijke) toeristische doelen te maken hebben.
 • Schade veroorzaakt door bestuurders, die niet in het overnamecontract geregistreerd zijn en/of personen die bij de overname geen geldig of een foutief rijbewijs getoond hebben. Schade aan het voertuig veroorzaakt door het rijden met sneeuwkettingen.
 • Schade veroorzaakt door het gebruik van onjuiste of besmette brandstof of brandstof gemengd met andere stoffen.
 • Schade aan het voertuig veroorzaakt door het gedeeltelijk of geheel onderdompelen in zoet of zout water.
 • Schade door het aanbrengen van bezittingen/objecten van Mighty of van derden aan het voertuig op een manier die schade aan het voertuig of eigendom van derden veroorzaakt.
 • Gebruik van het voertuig anders dan in de verkeerswet voorzien.

Reis Australië boeken

Wilt u uw reis naar Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.