Code: 50028

Wave Rock & Aboriginal cultuur

Dagexcursie van/naar Perth

Inleiding

Geniet van de schitterende natuur en de prachtige nationale parken. Met deze excursie staat de bijzondere Wave Rock op het programma.

Programma

Omstreeks 8.00 uur vertrekt u richting Wave Rock, één van de meest ongelooflijke natuurlijke rotsformaties van Australië. Onderweg is er een stop bij het historische York, de eerste stad in de Avon Valley. U komt er meer te weten over de pioniersdagen en de geologische formaties in dit gebied. U bezoekt een hondenbegraafplaats, die werd opgericht ter erkenning van de Australische herdershond. Naast de bijzondere steenformaties Hippos Yawn en Humps ziet u de beroemde Wave Rock. Leer meer over de cultuur van de Aboriginals en bezoek de heilige plaatsen zoals de Gnamma Holes. Deze gaten werden door de Aboriginals gebruikt als waterreservoir. Na de lunch, bezoek aan een wildpark en terugkeer naar Perth omstreeks 20.30 uur. Van augustus tot december kunt u de wilde bloemen bewonderen.

Reisdata

  • elke di, wo, vr & zo
  • geen vertrekken op 25.12 (jaarlijks).

PeriodeOpmerkingPer persoonPrijs
01.12.2017 - 31.03.2019NA1144

Inclusief
Tour volgens programma in voertuig met airco, transfers van geselecteerde hotels (hotel doorgeven bij boeking), picknicklunch, entreegelden en toegang nationale parken, Engelstalige reisleiding.

Exclusief
Drankjes en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
Min. 6, max. 27/48 pers.

 Opmerking
De bloeitijd van de bloemen is van augustus tot november.