Code: 114662

Flinders Ranges

Flinders Ranges Outback

Inleiding

Ontdek de Outback van de Flinders Ranges en geniet daarbij van de unieke landschappen. Wees alert want in deze regio kunt u emoes, kangoeroes, zeldzame wallabies en roofvogels ontdekken.

In een oogopslag

 

• 4-daagse korte tour van/naar Adelaide

• in groep met max. 21 pers.

• alle maaltijden & entreegelden nationale parken

• hoogtepunten: Flinders Ranges Outback

 

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Flinders Ranges (L/D).

's Morgens om 6.45 uur rijdt u naar het noorden, door Clare Valley, één van de beste wijngebieden tot het treinstation in Hawker, één van de bekende stations van de legendarische Ghan. Na de lunch rit naar het Ikara-Flinders Ranges National Park. Onderweg kan u kangoeroes, emoes, wallabies en misschien zelfs arenden spotten. Als de zon ondergaat bij Wilpena Pound geniet u van een prachtig kleurenspektakel. Aankomst op uw bestemming.

Overnachting: Rawnsley Park Station of Wilpena Pound Resort.

Dag 2: Flinders Ranges (O/L/D).

Vandaag ontdekt u de Flinders Ranges, verblijfplaats van kangoeroes, emoes, verschillende soorten vogels en reptielen. U ziet fossielen en dieren in de omgeving van Wilpena Pound met prachtig uitzicht op het fantastische landschap van de Outback. U wandelt bij Mount Ohlssen Bagge en de Blinman Mine Pools. 's Avonds luistert u naar Aboriginal Dreamtime verhalen bij kampvuur.

Overnachting: Angorichina Station.

Dag 3: Flinders Ranges - Stony Creek (O/L/D).

In de voormiddag verkent u de Parachilna Gorge per fiets. Aansluitend rit naar Quorn in het zuiden. Na de lunch rest er tijd om het stadje om eigen houtje te verkennen. Aansluitend maakt u een wandeling bij Devil´s Peak. Geniet van een prachtig uitzicht op Port Augusta, Quorn en Lake Torrens.

Overnachting: Stony Creek.

Dag 4: Stony Creek - Adelaide (O/L).

Bij dageraad wandelt u op de Sugar Gum Trail in het Mount Remarkable National Park waar u wordt beloond met prachtige panorama's. Aansluitend rijdt u naar Port Germein, met de langste houten pier in Zuid-Austalië. Tijdens de picknicklunch kunt u relaxen aan het strand vooraleer u terugkeert naar Adelaide. Aankomst in Adelaide tegen 18.30 uur.

Periode Prijs
01.04.2017 - 31.03.2018Standard 674.00
01.04.2017 - 31.03.2018Standard 532.00

Inclusief tour met Engelstalige reisleiding in minibus met airco, transfers, overnachtingen volgens geboekte categorie, maaltijden volgens programma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden & toegang voor nationale parken.

Exclusief drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers: min. 4, max. 21 pers.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen, maar een zachte reistas (max. 15 kg) en een dagrugzak.

Wijzigingen in reisprogramma mogelijk wegens weersomstandigheden.