In een oogopslag

  • 3 dagen van/naar Melbourne
  • in groep met max. 27 pers.
  • hoogtepunten: Great Ocean Road, Grampians National Park & Ballarat 

Beleef de hoogtepunten van de Great Southern Touring Route. Langs de Great Ocean Road ziet u niet alleen ruige kusten, met o.a. de bekende Twelve Apostles, maar ook langgerekte baaien, pittoreske kustdorpen, Cape Otway en in het achterland het Grampians National Park met z'n vele dieren en Aboriginalcultuur. 

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden):

Dag 1: Melbourne – Port Campbell (L/D)
Rit om 7.30 uur naar Torquay, het surfmekka van Victoria. U observeert koala’s en surfers in Bells Beach, komt langs pittoreske dorpjes zoals Lorne en Apollo Bay, wandelt door het regenwoud van het Otway National Park en bezoekt de vuurtoren bij Cape Otway. U ontdekt alle hoogtepunten van de beroemde Great Ocean Road, de meest panoramische kustroute van Australië.

Overnachting: Port Campbell  

Dag 2: Port Campbell - Grampians National Park (O/L/D)
U bezoekt de rotsformaties in het Port Campbell National Park, waaronder de Twelve Apostles, Loch Ard Gorge en London Bridge. De tour brengt u langs schitterende stranden, schilderachtige vissersdorpjes en gekliefde baaien. Afhankelijk van het seizoen kunt u ook walvissen spotten. Bezoek aan Tower Hill en doorreis naar het Grampians National Park.

Overnachting: Assess Ears Wilderness Retreat  

Dag 3: Grampians National Park – Melbourne (O/L)
Bezoek aan het Brambuk Aboriginal Centre. Wandeling naar de MacKenzie Falls. Bezoek het uitzichtpunt bij Reid's en/of Balconies en observeer de verschillende soorten vogels. Daarna reist u via het historische goudmijnstadje Ballarat verder naar Melbourne. Aankomst omstreeks 19.30 uur.

Great Ocean Road & Grampians

ID: 50325

Inleiding

Beleef de hoogtepunten van de Great Southern Touring Route. Langs de Great Ocean Road ziet u niet alleen ruige kusten, met o.a. de bekende Twelve Apostles, maar ook langgerekte baaien, pittoreske kustdorpen, Cape Otway en in het achterland het Grampians National Park met z’n vele dieren.

In een oogopslag

• 3 dagen van/naar Melbourne

• in groep met max. 24 personen

• hoogtepunten: Great Ocean Road & Grampians NP

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Melbourne - Port Campbell (L/D), start om 07.30 u.

U ziet het surfmekka Torquay, observeert koala’s, rijdt door kuststadjes, wandelt in het regenwoud van Otway National Park en bezoekt de historische vuurtoren van Cape Otway. Langs de beroemde Great Ocean Road maakt u verschillende stops.

Overnachting:Overnachting: in Port Campbell.

Dag 2: Port Campbell - Grampians National Park (O/L/D).

In Port Campbell NP ziet u de wereldberoemde 12 Apostles, Loch Ard Gorge en de London Bridge. Op weg naar Grampians NP stopt u in het Tower Hill reservaat.

Overnachting:Overnachting: Assess Ears Wilderness Retreat.

Dag 3: Grampians National Park - Melbourne (O/L), einde om 19.30 u.

Bezoek aan het Brambuk Aboriginal Centre. Wandeling naar de McKenzie Falls. Bezoek het uitzichtpunt bij Reid’s en/of Balconies en observeer de verschillende soorten vogels. Daarna reist u terug naar Melbourne.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.12.2018 - 31.03.20191 persoon | na€ 375
01.12.2018 - 31.03.20192 personen | na€ 313
01.04.2019 - 31.03.20201 persoon | na€ 424
01.04.2019 - 31.03.20202 personen | na€ 344

Inclusief
tour in minibus, Engelstalige reisleiding, transfers, overnachtingen (deels gemeensch. sanitair), maaltijden volgens programma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden en toegang nationale parken.

Exclusief
drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
min. 4, max. 24 personen.

 Opmerking
Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 5 kg) en 1 stuk handbagage.