Great Ocean Road in Style

ID: 126340

Inleiding

Ontdek de hoogtepunten langs de Great Ocean Road in kleine groep en gebruik deze tour als transfer van Melbourne naar Adelaide. Langs de kust en door het achterland ziet u verschillende landschappen en verkent u de culinaire scène van Australië. Geniet van goed eten, lekkere wijn en een ontspannen reistempo!

In een oogopslag

• 4 dagen van Melbourne naar Adelaide

• in kleine groep van min. 2, max. 16 personen

• highlights: Great Ocean Road, Tower Hill, Coorong NP & wijngaarden

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Melbourne - Port Campbell (L), start om 08.30 u.

Talloze fotomomenten wachten op u, net als adembenemende uitzichten op de kust en oceaan. U bezoekt het beroemde Bells Beach en Memorial Arch, waar u de interessante geschiedenis van de Great Ocean Road hoort. Daarna gaat u naar Lorne en luncht u in het Wye River Café, met zicht op het strand. In Kennett River kunt u koala’s en veel kleurrijke vogels observeren. Daarna rijdt u naar Great Otway National Park. U maakt hier een wandeling met gids door het regenwoud met zijn unieke plantenwereld. Later naar Shipwreck Coast met een eerste stop in Castle Cove en een zicht over het Aire River dal. U leert bij over de spannende geschiedenis van de Aboriginals. De volgende stop is de Twelve Apostles. Verken de paden langs de kust of boek een helikoptervlucht (optioneel). U ziet ook de Lorch Ard Gorge en eindigt de eerste dag in Port Campbell.

Overnachting:Overnachting: Southern Ocean Villas o.g.

Dag 2: Port Campbell - Port Fairy (O/L).

Bewonder de Twelve Apostles bij zonsopgang. U bezoekt de unieke rotsformaties van de London Bridge en later de Bay of Islands. Na de lunch in Allansford bezoekt u een kaasmakerij, waar u kunt proeven van de plaatselijke specialiteiten. Later bezoekt u Tower Hill Wildlife Park, voordat u het schilderachtige vissersdorp Port Fairy bereikt.

Overnachting:Overnachting: Victoria Apartments o.g.

Dag 3: Port Fairy - Penola (O/L).

U passeert een aantal grote parasolden-plantages en reist naar Nelson. Daarna steekt u de grens over met Zuid-Australië. U maakt een stop bij Blue Lake en bezoekt de Umpherston Caves. Verken het historische Penola.

Overnachting:Overnachting: Alexander Cameron Suites o.g.

Dag 4: Penola - Adelaide (O/L), einde om 17.00 u.

Bezoek de Naracoorte Caves en rijd vervolgens verder door farmland en tarwevelden. U steekt de majestueuze Murray River over met de ferry naar de wijnregio van Langhore Creek. U maakt een stop bij de Bremerton wijngaard, inclusief wijnproeverij en lunch. Via Strathalbyn reist u naar het historische Hahndorf. Een laatste stop brengt u bij Mount Lofty, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Adelaide, de hoofdstad van Zuid-Australië.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.11.2019 - 31.03.20201 persoon | na€ 1145
01.11.2019 - 31.03.20202 personen | na€ 964
01.04.2020 - 31.03.20211 persoon | na€ 1175
01.04.2020 - 31.03.20212 personen | na€ 994

Inclusief
rondreis in kleine groep in minibus (voorzien van airco) met Engelstalige gids/chauffeur, transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch) , entreegelden (ook voor nationale parken).

Exclusief
overige maaltijden, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
min. 2, max. 16 personen.

 Opmerking
Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 20 kg per persoon) en 1 dagrugzak (max. 10 kg per persoon).