Kangaroo Island in Style

ID: 8433

Inleiding

Een bijzondere beleving van Kangaroo Island. Weinig mensen kennen de exacte locaties waar de inheemse dieren leven. Toch biedt deze formule, in kleine groep, u de mogelijkheid om samen met uw gids alle hoogtepunten van het eiland en ook de afgelegen plaatsen te ontdekken waar koala’s en kangoeroes te vinden zijn.

In een oogopslag

• 2-daagse vlieg- en 4WD-safari van/naar Adelaide

• in kleine groep met min. 2, max. 12 personen

• overnachting in een goede bed & breakfast

• lekker eten & goede wijnen tijdens de tour

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Kangaroo Island (L/D).

’s Morgens vlucht naar Kingscote vanaf de luchthaven van Adelaide. Bij aankomst wordt u begroet door uw gids. U krijgt een inleiding over het leven op Kangaroo Island en komt op plaatsen waartoe niet alle toeristen toegang hebben. Na de koffiepauze ’s morgens is er een wandeling door eucalyptuswouden met talrijke koala’s. Onderweg naar het Lathami Conversation Park reist u langs typische farm en bushlandschappen. Hier observeert u kangoeroes en wallabies. Na een barbecue op een privédomein bezoekt u de zeehondenkolonie bij Seal Bay en andere plaatsen in het zuidoosten van het eiland.

Overnachting:Overnachting: Stranraer Homestead Bed & Breakfast.

Dag 2: Kangaroo Island - Adelaide (O/L).

Vandaag verkent u het Flinders Chase National Park aan de westkant van het eiland. U vindt er zeldzame planten, de indrukwekkende Remarkable Rocks en beschermde culturele sites. Ook kangoeroes, wallabies, possums, mierenegels, koala’s en talrijke soorten vogels zijn hier thuis, waaronder ook de zeldzame Cape Barren gans. Bij Cape du Couedic bezoekt u de spectaculaire Admirals Arch en observeert u de zeehondenkolonie. Interessant zijn ook de verhalen van de vuurtoren die tot 1940 enkel bereikbaar was vanaf zee. Na een gastronomische picknick met lokale producten gaat de tour op het eiland verder. Al naargelang het seizoen bezoekt u in de middag de kangoeroes in het Kelly Hill Conservation Park, Rocky River of de ruwe zuidkust. Na 2 intensieve dagen vliegt u terug naar Adelaide. Individuele voortzetting van de reis.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.11.2019 - 31.03.20201 persoon | na€ 1136
01.11.2019 - 31.03.20202 personen | na€ 1136
01.04.2020 - 31.03.20211 persoon | na€ 1195
01.04.2020 - 31.03.20212 personen | na€ 1195

Inclusief
tour met Engelstalige reisleiding in een terreinwagen (vanaf 7 personen met 2 gidsen), vlucht en luchthavenbelasting (stand: 01.10.19 - wijzigingen voorbehouden), verblijf in B&B, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), gastronomische picknick (incl. wijn, bier en softdrinks), entreegelden nationale parken.

Exclusief
transfers in Adelaide, overige drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
min. 2, max. 12 personen.

 Opmerking
Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 15 kg) en 1 stuk handbagage. Uw hoofdbagage kunt u in Adelaide in bewaring geven.